Saturday, 23 July 2016

MY NEW JOURNEY

Assalamualaikum 

lama gila tak update !
nak start pun dah tak reti kot ! hahah

okey new journey 
my new journey at KOLEJ MATRIKULASI PERLIS (KMP)
okey dah sebulan baru nk cerita . masa first2 tu tak de feeling . hahha 
skarng ni baru ada idea nak cerita . 

first thing first ! roomate aku ! gila baik ! memng sama2 masuk air . masa first week tu memng masing2 tak tunjuk lagi gila dia tu . skrg ni . hahaha memang . haish ,hahah speechless terus . 
isu2 negatif maybe belum lagi . insyaallah takde . hahah semogalah . dah besar dah masing2 . kawan semua memng best . nk kata ada bff tu takde la . awal lagi . but my geng RED is NUMBER ONE FOREVER . memng takde pengganti . 

okey next . study . okey new environment . so maybe banyak benda yg kelang kabut lagi . ye lah org tak pernah stay jauh dari family and tak pernah stay asrama . memang lain lah suasana belajar . skrng ni awal lagi . so tak stress sgt . stress sikit2 lah . now keje pun dah nak start bnayk. dah lah dgn ngantuknya dgn keje bnyaknya . hadui . pernah satu hari tu aku tidur pukul 2;30 pagi . tk pernah aku buat hw sampai pukul 2;30 pagi . hahahha 

then , crush. hahaha jgn cerita lah . memng ada . haha normal lah tu . hahaha okey taknk cerita panjang2 sbb memng pnjng . 

okey kt KMP ni . aku try to achieve my target . aku takut juga lah . eee takut sgt . ni lah penentu aku masuk U ke tak . memng kena struggle gila . berkali ganda struggle dr SPM. subjek makin susah . makin mencabar . pensyarah kat sini memng superb baik . memng diorg bnyak tolong student . pensyarah utk class aku memng terbaik dan sgt baik . bersyukur gila kot . takde lah stress sgt . 

okey apa yg best kat sini . haha nnti dulu mana boleh cerita skrg . aku baru sebulan kot . aktiviti pun tak bnyak lagi . 

anddd . kebnyakkn student kat sini org PERAK . hahhaha . tappi yang pasti roomate aku org sg.petani, kedah . memang lepasni ckp kedah lah aku . and ada sorg roomate org pinang . so best la sbb dari different tempt kn . 

okey ! aku ngantuk kot . hahhaha 

Sincerely , 

NUR SYAFIQAH 

2 comments:

  1. If you’re going to strap on the same fake watchesevery day, it needs to look good with both your Tuesday suit and your Sunday t-shirt, but you don’t want it to be boring. You don’t have to spend five figures to get a great breitling replica.Theklockor kopior Globemaster ($120) handles all situations effortlessly and is packed with technology like a totally anti-magnetic movement and a more accurate and durable co-axial escapement,you’ll notice the seconds hand seems to tick like on a quartz
    rolex replica, but this rolex replicais because of a special gear-and-spring system inside that gives it the so-called “deadbeat seconds” for more precise timekeeping.As the brand’s iconic omega repliqueindividual product, admirable adroitness and absolute kelly 35cm demonstrates what both central and outside.
    Buy Cheap air max
    online.


    ReplyDelete

NEXT JOURNEY

salam sejahtera too. yes next journey . new another journey after matrik journey. one year kat matrik had been end ! okey rindu m...